Sări la conţinut

Gripa porcină: motivul instaurarii dictaturii OMS!

septembrie 15, 2009

Război intru cuvânt: DICTATURA MEDICALA SI IN ROMANIA? Ministrul Sanatatii vrea vaccinare OBLIGATORIE anti-”gripa porcina” pentru toti copiii!

UPDATE1: Bazac vrea vaccinarea obligatorie a copiilor; Urban spune ca aceasta reprezinta o incalcare a drepturilor si libertatilor civile garantate de Constitutia Romaniei

UPDATE2: FEDERATIA ASOCIATIILOR DE PARINTI PROTESTEAZA FATA DE CARACTERUL OBLIGATORIU AL VACCINARII CONTRA GRIPEI PORCINE

UPDATE3:Minciuna despre vaccinuri si gripa porcina – Analiza unui doctor specialist.

65-640x480.jpg

MINISTRUL BAZAC A MAI DECIS, TOT ACUM – APARENT SURPRINZATOR! – OPRIREA CAMPANIEI DE VACCINARE CU GARDASIL/SILGARD!

Nici nu mai este nevoie, de vreme ce vaccinul contra “gripei noi” va face de zece ori mai “bine” treaba pe care trebuia sa o faca “vaccinul anti-HPV” pe o populatie incomparabil mai restransa! “In mod sigur, daca nu am fi stopat vaccinarea am fi putut distruge tot ceea ce inseamna campania de imunizari ale Ministerului Sanatatii”, a declarat ministrul. Logic, nu? Sa vedem daca macar acum, in al XII-lea ceas, pusi in fata evidentelor oficiale, se vor misca organizatiile si personalitatile crestine care au reactionat puternic in cazul Gardasil. Sau ne vom intreba, resemnati, in continuare: De ce nu credem, de ce nu vrem sa stim?

boyinpain.png

Ministrul Ion Bazac spune că răspândirea virusului A(H1N1) va reprezenta „o mare problemă de sănătate publică” în anul 2010, inclusiv în România. Se aşteaptă ca anul viitor virusul să capete o formă cu mult mai agresivă decât în acest an, iar pe măsură ce pandemia se propagă, boala devine şi mai severă.

„Sunt situaţii în care bolnavii nu mai reacţionează la Tamiflu (medicamentul prescris în asemenea cazuri – n.r.)”, afirmă ministrul.

El are în vedere vaccinarea tuturor celor aproximativ 3 milioane de copii, de la preşcolari până la elevi de liceu, ceea ce ar reduce incidenţa virusului cu 50 la sută. Celelalte categorii care vor fi vaccinate cu prioritate sunt personalul medical şi cel din sectorul serviciilor sociale.

„Este greu ca societatea să funcţioneze fără personalul care asigură aprovizionarea cu apă, energie sau gaze, plus că aceşti oameni sunt printre cei mai expuşi“, explică ministrul, care precizează că „vaccinarea este obligatorie şi nu la latitudinea fiecărei persoane”.

Vaccinarea începe în decembrie

Campania va începe în prima parte a lunii decembrie, iar până la sfârşitul acestui an Institutul Cantacuzino va fi capabil să producă 5 milioane de doze, în condiţiile în care Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă vaccinarea a 25 la sută din populaţie.

Din ianuarie, Institutul Cantacuzino va produce câte un milion de doze pe lună, iar vaccinarea se va repeta, la 30-60 de zile de la primul val.

Este posibilă procurarea vaccinului de la farmacii? Nu, spune ministrul.  Şi nicăieri în lume nu se va vinde la liber, tocmai pentru a preveni vaccinarea suplimentară, care ar putea avea efect invers.

De aceea am şi scos medicamentul Tamiflu de pe piaţă, atunci când s-a declanşat pandemia. Oamenii sunt sensibili şi pot să îl ia preventiv sau când au doar o banală gripă sezonieră. Dar dacă fac asta, medicamentul nu mai are efect în cazul în care contactează A(H1N1)”, avertizează Ion Bazac.

În principiu, nu este obligatoriu ca o persoană care a făcut o dată gripa nouă să se fi imunizat. Poate să o facă şi a doua oară” – Ion Bazac, ministrul Sănătăţii [ceea ce e o mare minciuna!, chiar responsabilii OMS recunoscand pana acum ca cei care au facut deja “boala” au cea mai buna imunitate, cum este si firesc!, n.n.]

Alte state nu iau măsuri

Poate că măsurile luate până acum le-au părut unora excesive, dar ne numărăm printre ţările europene cu cele mai puţine cazuri, doar 322. În fiecare caz cunoaştem istoricul îmbolnăvirii şi se face anchetă epidemiologică. Cu ajutorul Ministerului de Interne se stabilesc toate persoanele cu care bolnavul a intrat în contact. Britanicii şi cei din Statele Unite, de unde a şi pornit epidemia, au un sistem cu mult mai liber. La ei nu există niciun fel de control”, spune Bazac. Ei consideră că virusul nu este sever deocamdată şi că dacă au loc îmbolvăviri acum, oamenii ar fi imunizaţi pentru anul viitor, când virusul va fi mai sever.

gallery15cenabazac.JPG

“Ministrul Sanatatii, Ioan Bazac, a declarat, vineri, ca a oprit campanie de campania de vaccinare impotriva virusului uman Papilloma (HPV) si nu o va relua decat daca parintii vor accepta acest lucru, informeaza NewsIn. Ioan Bazac a adaugat ca nu este normal sa se faca campanie de informare 30 de zile pentru un produs nou, care in 2008 nu prea era acceptat in Romania si in tarile din jur. “Si, mai mult decat atat, mecanismul in sine prin care s-a realizat a fost gresit, si asta pot sa va spun pentru ca asta este specialitatea mea medicala [medicala ?!, n.n.]. In mod sigur, daca nu am fi stopat vaccinarea am fi putut distruge tot ceea ce inseamna campania de imunizari ale Ministerului Sanatatii”, a declarat ministrul.

Bazac a spus ca nici o fetita de clasa a IV-a nu a mai fost vaccinata din luna februarie. Raman cele 2.163 de fetite vaccinate. Din momentul acela, din februarie, niciun fel de vaccin nu a mai fost facut. Am spus foarte clar, ca nu voi reincepe campania de vaccinare  decat la momentul in care vom avea in randul parintilor fetitelor acceptabilitatea vaccinului 50%”, a afirmat ministrul. Bazac a negat ca vaccinurile ar fi tinute pentru a fi folosite in momentul in care ar reincepe Campania.Noi am renegociat aceste contracte, nu am mai platit nici un fel de bani din sumele pe care le-a angajat Eugen Nicolaescu si, mai mult decat atat, am returnat vaccinul companiilor producatoare urmand ca ele – daca campania de vaccinare va mai avea loc – sa ne aduca altele intr-o perioada cu termenul de valabilitate momentului in care incepem campania de vaccinare”, a declarat ministrul. Bazac a adaugat ca firmele distribuitoare ar trebui sa suporte si costurile campaniei de informare. “Este in interesul lor sa recupereze o situatie pe care au acceptat-o”, a conchis ministrul, spunand ca vaccinul nu a fost acceptat nici in alte tari”.

thumb_untitled_97.jpg

3 comentarii leave one →
  1. Stefan permalink
    septembrie 15, 2009 11:50 am

    Atentie! Biserica Ortodoxa Romana nu se impotriveste vaccinarii contra-HPV. Punctul de vedere exprimat pe acest blog nu apartine Bisericii Ortodoxe Romane. „Ziarul Lumina” editat sub egida Patriarhiei Romane publica frecvent stiri cu declaratiile Organizatiei Mondiale a Sanatatii, prin care vaccinarea contra HPV este recomandata.
    http://www.ziarullumina.ro/articole;1019;1;25910;0;OMS-UNICEF-si-Fondul-ONU-considera-utila-vaccinarea-HPV.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: