Skip to content

Noile permise de conducere au cipuri!

februarie 26, 2009

Deşi statul minte oficial afirmand că noile permise de conducere nu conţin cipuri iată dovada:

La solicitarea organizatiei “Forul Ortodox Roman” iată ce răspunde statul: “In ceea ce priveste noul model de permis de conducere precizam ca acesta este un document electronic neavand inclus un microcip”.

Iată documentul intreg:

Raspuns MAI

Raspuns MAI

şi … experimentul practic ( se ştie că in prezenţa unui câmp magnetic puternic, microcipul face explozie):

Reclame
6 comentarii leave one →
 1. Liviu permalink
  februarie 27, 2009 6:47 pm

  Nu e prima oara cand suntem mintiti de stat. De aceea ar trebui facuta o petitie la eliminarea totala a orice fel de cipuri, fie in pasapoarte, fie in permise de conducere sau orice alt tip de permis, orice act de identitate sau orice tip de acte ar fi ele sa nu aiba nici format electronic , nici cip.

 2. martie 1, 2009 3:37 am

  Pentru admin:

  Pentru a proteja vizitatorii de anumite efecte nedorite (a se citi ispite) ale youtube-ului va sfatuiesc sa folositi butonul „customize” (rotita zimtata) din dreptul campului „Embed”, si sa debifati „Include related videos”, inainte de a copia scriptul.

  Dumnezeu sa va ajute la tot lucrul bun!

 3. MIHAELA permalink
  martie 24, 2009 8:31 pm

  Fraților creștini, cei care ați mai rămas creştini până în ziua de astăzi, şi doriţi să muriţi tot aşa cum v-aţi născut, adică ortodocsi . Iată că am ajuns să trăim şi aceste vremuri, atât de tulburi, în care ne este ameninţată identitatea noastră de popor ortodox-creştin, ne este ameninţată istoria, prezentul dar şi viitorul nostru ca naţiune, şi ce este mai grav, ne este furată libertatea noastră de a crede în singurul Dumnezeu adevărat. Şi zic aici libertatea de a crede în Hristos, pentru că iată, cum de ceva timp încoace, prin tot felul de născociri drăceşti, ni se fură ceea ce are ţara noastră mai sfânt, adică credinţa cea dreaptă. Credinţa pe care am dobandit-o de la Sfântul Apostol Andrei şi, care de-a lungul vremurilor a fost apărată de către românii care şi-au jertfit tot: casă, prieteni, rude, avuţii, soţie, mamă, tată, copii, la urmă şi viaţa lor şi-au dat-o, pentru ca astăzi, noi să putem păstra acest mare dar, pe care îl avem de Sus, adică darul de a păstra şi de a trăi credinţa cea adevarată. Dar astăzi, la vreme de cumpănă, când ecumenismul nici bine nu şi-a arătat colţii, iată că satana, prin slujitorii lui de pe pământ, vrea să subjuge acest popor, şi această naţiune printr-o lovitură dată direct în sânul Bisericii noastre mame, adică obligandu-ne pe toţi laolaltă, mireni sau clerici, să primim aceste însemne diavoleşti, mai precis buletinele si paşapoartele biometrice. Trebuie să ştiţi, dragi creştini, că acestea nu sunt altceva decât premergătoare însemnarii cu pecetea lui Antihrist. Prin primirea lor nu facem altceva decât aceea că ne lepădăm de credinţă şi de Hristos.
  Mărturisesc că deşi sunt foarte tânăr, nu credem vreodată că voi ajunge să trăiesc aceste vremuri, dar iată că am rămas uimit de repeziciunea care a luat-o această drăcească încercare, de a pune sub talpa satanei pe toţi fii şi pe toate ficele acestui popor crestin-ortodox. A venit vremea când mântuirea sufletelor noastre stă în a marturisi dreapta credinţă. Desigur că nu este un lucru uşor a face aceasta, pentru că cei care vor încerca sa o facă, vor ramane fară servici, fară casă, fară anumite funcţii, sau vor fi chiar băgaţi la închisoare. Cât despre oamenii bisericii, le va fi mult mai greu, pentru că riscă şi aceştia dacă vor îndrăzni să deschidă gura, să fie caterisiţi, fugăriţi, riscând chiar vieţile întregii familii. Dar să nu vă speriaţi, iubiţi creştini, de toate acestea, pentru că mărturisirea credinţei şi apărarea ei, trebuie făcută, la fel cum Stefan cel Mare şi Sfânt a facut-o cu sabia în mană. Noi să mergem în faţa slujitorilor satanei, cu sabia duhului şi de este cu putinţă în faţa morţii cu bucuria vredniciei de a fi creştini. Căci, unde este mărturisită credinţa şi adevărul mai tare, dacă nu în faţa morţii. Şi gândiţi-vă la acei creştini adevărati, care au avut acest curaj şi care în faţa ororilor comuniste au susţinut sus şi tare ca sunt creştini şi cred în Hristos. Au fost ţinuţi în frig şi flămânzi, bătuţi şi torturaţi, în fel şi fel de chipuri, dispreţuiti de oameni, dar iubiţi de Dumnezeu, au avut curajul să spună în faţa comunistilor: Cred intr-unul Dumnezeu, Făcătorul cerului şi a pământului, a tuturor celor văzute şi nevăzute…şi ştiţi de ce? Am să vă spun: pentru că erau creştini. Să luăm şi să urmăm exemplul lor, să nu ne fie teamă că aşa suntem noi, creştinii, fii ai jertfei şi ai durerii. Să ne jertfim aşadar viaţa noastră, de va fi nevoie, apărându-ne ţara şi credinţa, pe care cu atâta durere, înaintaşii noştri ne-au lasat-o. Să nu ne punem nădejdea în oameni, ci în singurul şi Bunul Dumnezeu. Să nu ne gândim că vom rămâne fără case, maşini, bani, sau că familia nu va avea ce mânca. Aduceţi-vă aminte ce a făcut Dumnezeu în pustie cu poporul lui Isdrael, când le-a dat să mănânce mană cerească, şi hrană cerească a mâncat omul. Puneţi-vă credinţa doar în voia lui Hristos şi nu numai atât, pentru că nu este deajuns să îndepliniţi cu toţii voia Lui. Apăraţi-vă fraţilor, ceea ce aţi primit de la Dumnezeu, prin jertfa Mântuitorului pe cruce, adică bucuria de a fi creştin, pentru că atunci pe Cruce, a început să se nască ortodoxia şi până în ziua de astăzi, prin jertfă şi durere s-a ţinut, şi tot aşa se va sfârşi ortodoxia, prin jertfelnicie. Chiar dacă vor rămâne foarte puţin fii ai adevărului, care vor avea curajul să mărturisească pe faţa dreapta credinţă, ortodoxia tot aşa se va sfârşi, cum a şi început.
  Să luăm aminte deci la sfatul părinţilor noştrii duhovniceşti, cum sunt cei din Sfântul Munte Athos, cei din ţara noastră, să luăm foarte în serios semnalul de alarmă tras de părintele Iustin Pârvu de la Petru-Vodă, şi să ne unim toţi câţi avem în noi suflare românescă, să ne unim toţi care prin faptele noastre, slujim aceluiaşi Dumnezeu, să ne unim toţi cei care avem acelaşi ţel, adică mântuirea sufletelor noastre, toţi aceia care suntem chemaţi de Tatăl nostru cel Ceresc, să ne împărtaşim cu Preasfântul Sânge şi Trup al Mântuitorului şi Dumnezeului nostru, Iisus Hristos, din acelaşi Sfânt Potir, toţi care suntem sub acoperişul aceleiaşi Biserici mamă, să ne unim dar, pentru că doar uniţi fiind voia noastră se va auzi mai tare, până la Bruxelle, să audă şi să cadă întreaga omenire, ca fii aceste ţari nu au murit şi nu vor ca ţara şi credinţa lor să moară. Să-şi aducă aminte lumea toată şi satana, că încă clopotul de la Putna ne aduce aminte că Sfântul Voievod Stefan cel Mare este aici, lângă noi, şi noi nu-l vom face de râs, şi nu vom da de bună voie, ceea ce el a apărat cu sabia în mână, adică ţara asta sfântă şi credinţa noastra ortodoxa. Dar fraţilor, durerea cea mare, devine şi mai mare, chiar şi sfâşietoare, atunci când auzim chiar de la preoţii bisericii şi ierarhii noştrii că ceea ce ni se pregăteşte acum, nu este atât de periculos, având chiar cuvinte de ceartă şi respingere pentru cei care au curajul să mărturisească că buletinele şi paşapoartele biometrice sunt o ameinţare la libertatea omlui şi la dreptul sau de a fi liber în credinţa cea adevarată. Dar de ce, tocmai nouă românilor ni se face acesta? De ce cei din Europa nu au primit aceste documente, de ce să fim noi prima ţară sau a doua din UE, care să avem aceste documente? Ştiţi de ce? Pentru că noi suntem creştini, şi nu orice fel de creştini, ci dintre cei adevaraţi, şi cred că suntem cea mai puternică piedică împotriva instaurării imperiului lui Antihrist. Nu fraţilor, vremea rugăciunii, a postului aspru, a privegherilor şi a mărturisirii abia a început, dar trebuie să fim uniţi câti mai mulţi. Şi un cuvânt foarte puternic au aici de spus tinerii noştrii creştini, pentru că se vede că bisericile noastre sunt pline de tineret. Desigur avem şi tineri foarte evlavioşi care au o credinţă puternică, bazată pe adevar şi care uniţi într-un singur scop, pot spune sus şi tare că noi suntem creştini şi nu avem nevoie de asemenea documente. Să plângem mult în faţa icoanei Mântuitorului, şi a Maicii Domnului, şi să ne rugăm dar cu lacrimi, din adâncul inimii noastre, ca Milostivul Dumnezeu să păzească pe cei ce iubesc podoaba casei Sale şi chiar dacă Domnul va îngădui să se întample, să nu uitam că trebuie să se întample toate acestea, şi atunci să avem mai multă îndrăzneală şi curaj, pentru a ne putea învrednici de ceea ce nu suntem vrednici, adică de Împărăţia Cerurilor şi viaţă veşnică, Amin!

 4. UNU permalink
  aprilie 22, 2009 3:33 pm

  Tin sa precizez ca eu sunt anti-cipuri, indiferent de ce fel de cipuri sunt ele:). Dar cum ramane cu cipurile din pasapoarte, care preoti vostri ortodocsi, si inaltii vostri bossi din Biserica Ortodoxa au spus ca isi vor face? Asa sunteti voi anti cipuri?

 5. elisabeta permalink
  iulie 12, 2009 5:40 pm

  UNU in perceptia noastra ortodoxa omul poate fi inselat de diavol foarte usor daca nu sta strans legat de Biserica, asa si preotii care in fond sunt si ei oameni pot cadea in inselare atunci cand din mandrie interpreteaza totul cu propria lor minte in loc sa-i ceara Lui Dumnezeu in mod sincer fara viclenie ce treb sa faca.”De va insela de va fi cu putinta si pe cei alesi” (adica preoti episcopi care sunt alesi de Dumnezeu ca iconomi ai tainelor Sale)pt ca Dumnezeu s-a aratat intotdeauna parintilor induhovniciti si care fara viclenie cred adanc si adevarat care traiesc in Hristos acestia deci sunt ghidati de Duhul Sf. pt ca Dumnezeu celor mandri le sta impotriva si celor smeriti le da har”celor curati cu inima nu celor care il prefera pe mamona care le ofera confortul „raiul”acesta trecator in loc sa doreasca raiul cel vesnic alaturi de Dumnezeu.Dar Biserica noastra ne invata sa nu-i judecam pe acesti pastori care gresesc ca pe cat le e caderea pe atat le poate fi si ridicarea prin pocainta.Deci noi treb sa ne rugam pt ei la fel treb procedat si cu Pr care vrea pasaport biometric deci nu treb s ane smintim ci treb sa stim ca omul poate fi lesne inselat de diavol daca nu are trezvie cum spunea un Parintele Cleopa un parinte cu viata sfanta ca treb sa avem intotdeauna in fata ochilor frica de Dumnezeu(adica frica de a nu ne despartii de El asa se intelege)si frica de moarte(adica frica ca oricand poate veni moartea si noi traim in pacate fara de pocainta fara pacate marturisite celor carora Dumnezeu le-a dat aceasta poruncaadica Sf Apostolisi prin ei tuturor urmasilor lor episcopi si preoti”luiati Duh Sf si carora veti ierta pacatele iertate sa fie si in cer sic elor carore le veti tine tinute s a fie si in cer” acestea sunt doua ziduri de protectie impotriva uneltirilor celui viclean spune acelasi parinte Dumnezeu sa ii lumineze pe Ierarhii nostri si pe noi toti.Doamne ajuta

 6. august 21, 2012 10:22 pm

  noi ne certam si iei isi fac treaba …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: