Skip to content

Ce facem după ce refuzam actele cu cip?

februarie 11, 2009

Blogul lui saccsiv. Un articol despre implicatiile refuzului.

Reclame
4 comentarii leave one →
 1. Maria permalink
  februarie 21, 2009 5:12 pm

  Va trebui sa ne rugam pentru intarirea noastra pentru ca vom iesi din sistem, fara asistenta sociala, medicala, fara a mai cumpara prea multe. Cine a citit Protocoalele Inteleptilor Sionului si este cat de cat la curent cu aparatura inventata ca sa te asculte sau sa te omoare de la distanta nu se va mira de nimic.Bine ar fi sa lasam totul in urma si sa ne strangem pe langa adevaratii duhovnici.Parintele Amfilohie vorbeste despre o „rezistenta a crestinilor”.Vor imbraca haina muceniciei multi.Sa fim pregatiti, ca nu se stie ceasul cand va veni…

 2. germinus permalink
  martie 2, 2009 2:44 pm

  Inca nu s-a terminat batalia pentru pasapoarte. Nu cred ca am facut inca tot ce putem, fiecare dintre noi. Cel putin cateva zeci de mii de persoane au semnat petitii impotriva introducerii lor. Daca am face mai mult decat atat, am putea crea un curent de opozitie intr-adevar semnificativ. Nu putem pune exclusiv pe umerii altora lucruri care ne privesc direct si personal. Sa facem fiecare tot ceea ce tine de noi si sa fim pregatiti pentru orice rezultat. Lista de lucruri pe care le putem face e lunga: de la documentarea si popularizarea informatiilor importante, pana la asocierea cu cei care gandesc la fel si apelul la autoritatile receptive, sau orice alt mod personalizat si CIVILIZAT, INTELIGENT si DE BUN-SIMT prin care sa tinem problema in atentia publica pana cand va fi rezolvata. Daca tinem subiectul deschis si popularizam masiv contra-argumente greu de demolat, s-ar putea sa reusim sa facem mult mai dificila trecerea la pasul urmator, in care nu ni se va mai da de ales. Asa ca sa nu lasam subiectul sa cada in uitare. Si mai ales sa nu ne lasam provocati si manipulati.

 3. iordan permalink
  aprilie 23, 2009 9:58 am

  Fratilor acum mai mult ca oricand trebuie sa fim uniti.Este clar ca BOR,prin conducatorii ei s-au dat la o parte si NU ne-au sustinut deloc,ba mai mult chiar ei au spus ca vor primii pasapoartele si permisele cu cip ca sa dovedeasca crestinilor ca aceste acte biometrice nu sunt un pericol pentru noi.Este normal sa le primeasca deoarece ei NU mai slujesc bunului Dumnezeu,ci sunt vanduti lui Satana si trebuie sa faca voia lui.Dar noi fratilor si surorilor intr-u Domnul IISUS HRISTOS,stim foarte bine ca acceptarea acestor cipuri reprezinta LEPADAREA de Hristos si implicit pierderea credintei.Nu suntem „habotnici”,nu suntem „dusi cu capul”, nu ne-am”smintit” si nici nu am luat-o „razna”dar suntem mai hotarati ca oricand sa ne pastram credinta si luptam cat putem pentru mantuirea noastra.Nu trebuie sa fim indiferenti.Trebuie sa fim prezenti la fiecare actiune care se desfasoara in acest scop(mitinguri,demonstratii,emisiuni TV,etc).Sa informam persoanele care poate inca nu cunosc pericolul pe care il reprezinta aceste cipuri.Peste tot trebuie sa aparam si sa ducem mai departe cuvantul preasfantului Dumnezeu(pe strada,la serviciu,in familie,la rude,in biserica,etc).Fiind din ce in ce mai multi putem convinge autoritatiile sa de dea posibilitatea sa alegem in primirea acestor acte(pasaport,permis auto si in viitor buletinele)si macar pentru crestini sa fie optionale.Sunt multe posibilitati sa primim modelul de act fara cip(dar cu termenul de valabilitate schimbat).
  NU TREBUIE SA FIM INDIFERENTI IN ACESTE VREMURI DE SFARSIT DE LUME,SI SA LUPTAM PENTRU MANTUIREA NOASTRA INDIFERENT DE RISCURI SI CONSECINTE.NUMAI IMPREUNA PUTEM REUSI SA-L DOBORAM PE SATANA.

  • cobjug alin stefan permalink
   aprilie 30, 2009 2:41 pm

   NU trebuie sa le primim aceste permise cu cip biometric,ci sa ne rugam SF.TREIMI si sa ne lumineze mintile si sa stim incotro o apucam,cu siguranta pe drumul cel mai anevoios dar mantuitor pentru suflet.Ar trebui sa se mediatizeze mai mult si de ce nu PATRIARHIA ar trebui sa ne raspunda la cateva intrebari destul de simple dar clare,atat am avut de spus!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: