Skip to content

Mulatru la trup, culoarea iadului la suflet: Irodul american.

ianuarie 21, 2009

Pe 22 ianuarie 2009, a doua zi dupa investitura, noul presedinte american Obama va comite prima sa crima impotriva umanitatii. Barack Obama a anuntat ca va ratifica Legea Libertatii de Alegere (Freedom of Choice Act, FOCA) [1]. Actul va anula practic toate victoriile obtinute de miscarea americana pro-life din 1973, de la decizia Curtii Supreme prin care in aceasta tara a fost liberalizat avortul [2]. Ba chiar FOCA ar putea avea un efect inca si mai mare: printr-un limbaj pervers si iscusit, va absolutiza “libertatea de optiune” in cazul avortului ca “drept fundamental” pentru orice femeie, excluzand “orice interventie sau discriminare”. Acest lucru va avea consecinte teribile:

Interzicerea “obiectiilor de constiinta”. Toate spitalele, inclusiv cele confesionale (spitalele intretinute de cultele catolic si cele protestante reprezinta peste 40% din unitatile medicale din Statele Unite), trebuie sa “propuna” femeii insarcinate un avort. Deja numerosi episcopi catolici au anuntat ca vor inchide spitalele. La fel, toate obiectiile de ordin etic ale personalului medical vor fi declarate ilegale. Medicii vor fi obligati sa faca avort sau isi vor pierde licenta de libera practica.
Deosebit de barbarele avorturi in stadii tarzii de sarcina, mergand pana in preziua nasterii, vor fi din nou disponibile “fara discriminare”. Procedura inumana a “avortului cu nastere partiala” (in ultimul trimestru) a fost cu mare greutate interzisa in timpul administratiei George W. Bush. Dupa ce legea promulgata de presedinte in 2003 a fost atacata in justitie, Curtea Suprema a hotarat in 2006 ca procedura este ilegala.
Toti platitorii de taxe americani vor trebui sa “contribuie” la cheltuielile pentru avort. Cu alte cuvinte, aceste proceduri vor primi finantare federala.
Nici o conditionare, cum ar fi cea a consilierii pre-avort sau a “timpului de asteptare” (o perioada de cateva zile inainta interventiei, in care femeia se poate razgandi), nu va mai fi legala.
Femeia va avea dreptul absolut de a solicita si primi implantarea unui embrion uman fertilizat artificial, indiferent de destinatia finala a acestuia.
Adolescentele nu vor mai avea nevoie de consimtamantul parintilor pentru a face avort (in unele state aceasta este o conditie).
Culmea perversitatii, stimulentele financiare oferite pentru nastere vor fi oferite si in cazul avorturilor!
– Se asteapta ca logica aroganta a acestui decret-lege, prin aceasta auto-atribuire a tuturor drepturilor, sa duca, in viitor, la amendamente care sa impuna avortul in unele cazuri (viol, copii banuiti a avea malformatii sau SIDA) si chiar la dictarea numarului de copii pentru fiecare femeie, dupa modelul unor state totalitare.
– Textul FOCA recunoaste dreptul fundamental al femeii de a avorta copii “viabili” (ceea ce inseamna avort in stadii avansate de sarcina) “cand este necesara protectia vietii si sanatatii femeii”. Din nou limbajul este inselator si pervers, intrucat legea face referire explicita la un alt caz celebru din justitia americana, “Doe v. Bolton” (1973) in care termenul “sanatate” include “toti factorii – fizici, emotionali, psihologici, familiali cat si varsta femeii – ca fiind relevanti pentru buna stare a pacientului”. S-o spunem deschis: orice indispozitie va fi o motivatie indeajuns de buna pentru un avort tarziu.

Dincolo de intrarea in vigoare a acestei legi, noua administratie va decide, conform promisiunilor facute in campania electorala, sa puna capat “Politicii Mexico-City”. Instituita de administratiile republicane de la Ronald Reagan incoace si abrogata doar de predecesorul Democrat al lui Obama, Bill Clinton, “Politica Mexico City” interzice finantarea federala pentru organizatiile pro-avort din strainatate (inclusiv cele care sprijina politica avorturilor fortate a autoritatilor chineze) – Text preluat de pe Altermedia

Ştim că legislaţia UE urmeaza indeaproape iniţiativele americane – atunci când nu le devansează – aşa ca putem prevedea ce ne aşteptă şi pe noi!

Să nu rugam mai mult pentru sufletele celor ucişi in pântece şi totodata să conştientizăm că păcatele noastre grăbesc venirea lui Antihrist.

Reclame
2 comentarii leave one →
  1. maria permalink
    ianuarie 21, 2009 8:31 pm

    Sa spunem nu avorturilor! Sa nu mai ucidem in numele libertatii prost intelese! Sa aparam viata micutilor nenascuti.Cum sa oferi recompensa cuiva care face o crima? Este un lucru infricosator !

Trackbacks

  1. Razboi întru Cuvânt » Ancheta a inceput… (Noutati de pe bloguri ortodoxe si laice)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: