Skip to content

Romania este singurul stat din lume care emite un model de pasaport electronic …

ianuarie 14, 2009

Proaspatul nostru ministru al administraţiei şi internelor e gata sa crape de mandrie că, citez Romania este singurul stat din lume care emite un model de pasaport electronic care cuprinde, chiar de la momentul introducerii, ambele elemente de identificare, respectiv imaginea faciala si impresiunile digitale„.Se vede treaba ca Romania e cea mai expusa tara la pericolul terorismului daca e musai ca toti romanii detinatori de pasapoarte  – şi e cazul majoritatii – sa fie tratati ca posibili infractori si sa li se stocheze amprentele digitale in baza de date a guvernului.

Lăsând deoparte acest aspect al problemei, trebuie spus faptul ca atribuirea paşapoartelor (şi în curând a actelor de identitate cu cip) este un grav atentat la libertatatea si sanatatea cetătenilor români deoarece acestor „smart” cipuri pot fi localizate de la distanta ducând la supravegherea posesorilor.

Din punct de vedere creştin aceste noi documente sunt inacceptabile pentru ca se identifica cu profetiile Apocalipsei (cap. 13) care ne previn de faptul ca Antihrist va pune la punct un sistem de supraveghere mondial prin insemnarea tuturor oamenilor cu semnul său. Acest semn are ca principal scop recunoasterea posesorului ca fiind supus sistemului – adica inchinator al lui Antihrist  – acest lucru dându-i posibilitatea sa cumpere sau sa vândă.

Credem ca aceste documente biometrice sunt precursoare ale impunerii pecetei lui antihtist – cip implantat – pe mâna dreaptă sau pe frunte si de aceea este absolut necesar sa ne opunem prin toate mijloacele impotriva introducerii acestor „prepeceţi” satanice. Pentru orice creştin acceptarea semnului lui Abntihrist este similar cu autocondamnarea la chinurile veşnice. Iata avertismerntul Lui Dumnezeu: Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui, va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.  Şi fumul chinului lor se suie în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei. (Apocalipsa 14, 9 – 11).

Impotriva acestui fapt ne cheama si marele duhovnic al României, Parintele Iustin Pârvu, care ne spune: Este vremea muceniciei! Luptaţi până la capăt! Nu vă temeţi!

Reclame
3 comentarii leave one →
 1. catalin permalink
  ianuarie 16, 2009 2:01 pm

  a inebunit lumea, este ce-l mai urat lucru pe care la auzit in viata mea, sa avem cipuri si ne ne implantam cipuri, si sa fim interceptati oriunde in lume, este ce-a mai mare ipocrizie pe care am auzito vreodata, nu acceptati absolut nimic, pup

 2. Adriana permalink
  ianuarie 17, 2009 10:52 pm

  Cred ca aceasta noua tehnologie incalca dreptul la libertate si mai cred ca suntem un popor crestin si demn, iar daca suntem prea permisivi riscam sa ne pierdem identitatea. Deja o pierdem, uitati-va cum ne imbracam, cum ne purtam si cu cine vrem sa semanam. Pacat ca se considera normal ceea ce e de fapt total lipsit de bun simt si moralitate. Sunt multe in lumea asta, dar frati crestini, nu toate sunt bune! Sa ramanem in credinta si nadejde pentru ca dragostea ne va uni si daca toti vom fi, la momentul potrivit, intr-un cuget, ne va pazi Dumnezeu de o grea incercare. Dumnezeu sa ne ajute.

 3. testdepth permalink
  ianuarie 17, 2009 10:59 pm

  Vuieste internetul de „pericolul” secolului 21, microcipul, (noul pasaport cu microcip) intruparea lui michiduta! Se fac petitii, se dezbate pe toate blogurile, „a innebunit lumea”!
  http://babel-spiritual.blogspot.com/2009/01/isteria-microcipului.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: