Skip to content

GARDASIL – un vaccin periculos

octombrie 13, 2008

Asociatia Provita, Filiala Bucuresti a lansat un material informativ despre vaccinul Gardasil/Cervarix. Acest vaccin va fi utilizat incepand cu luna octombrie 2008 intr-o campanie a Guvernului Romaniei de vaccinare a elevelor de 11-12 ani contra infectiei cu virusul HPV, (papilomavirusul uman) care poate duce la imbolnavirea de cancer de col uterin.

Materialul, realizat de personal de specialitate, are forma unui pliant pe care cei interesati il pot descarca de  aici sau de pe site-ul provita si distribui, in format electronic sau tiparit (prin tiparire pe coli A4, fata-verso).

Reclame
One Comment leave one →
 1. decembrie 8, 2008 6:34 pm

  Despre comentariul suprapus de cineva peste materialul filmat preluat de pe un post de Tv., ma simt datoare , ca medic , sa fac o mentiune: se afirma aici ca vaccinurile contra bolilor produse de virusi sunt potential infectante, chiar daca se folosesc virusi omorati ( prin diverse tehnici). Si se argumenteaza ca ADN-ul sai ARN-ul viral se va multiplica in nucleul celulelor infectate , ducand la invazia tesuturilor si declansarea bolii respective, sau a cancerului , in cazul Papiloma Virus.
  Mentiunea mea este: ADN-ul sau ARN-ul viral , OMORAT, chiar daca are aceeasi structura chimica cu cel al virusului viu, nu mai are capacitatea de a patrunde si se multiplica in celulele organismului gazda. El va servi doar ca stimul- matrita pentru celulele imunocompetente pentru productia de anticorpi. De exemplu : vaccinul antirujeolic, , vaccinul antipolio(-mielitic), duc la instalarea unei imunitati de lunga durata, pe cand altele dau o imunitate pe termen mai scurt, ca vaccinul cu virusi gripali. D
  Virusii chiar daca nu-s celule , precum bacteriile ( microbii), ei au VIATA in ei data de Creator,SUNT VII, de aceea pot fi omorati si facuti inofensivi, neinfectanti.
  Pericolul de la anumite vaccinuri decurg din cercetarea insuficienta a reactiilor adverse pe care orice produs injectat in organism le poate declansa IN TIMP.Asta se intampla pentru ca organismul uman nu este simplu precum orice masinarie, si are modalitati de aparare inca necunoscute fata de ce este ,,non self”, adica strain de structura lui. Deci trebuie sa treaca timp pana la confirmarea inofensivitatii unui vaccin .
  Asaltul cetatenei europene Madleine Albraighht asupra tinerelor romance are probabil legatura cu experimentarea acestui vaccin pe niste ,, cetateni de mana a 2-a ” , oricum mai putin semnificativi decat natia ei, cum se vede ca ne considera. De aceea este firesc sa fim suspiciosi fata de ,,amabilitatea, preocuparea si grija” ei nejustificate.De cancer ne aparam fetele invatandu-le sa duca o viata sanatoasa fizic si moral,si sa se fereasca de libertinism sexual . La fel si baietii nostri, care pot transporta virusii bolilor venerice de la o tanara la alta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: